Find det gode minilån

Få et tilbud på 5 minilån

Et minilån er super velegnet til dig, som står og mangler hurtige penge til at købe en forbrugsgenstand såsom et TV eller den nyeste Smartphone.

Måske du først får løn senere på måneden eller står og skal give en gave til en fødselsdagsfest nu og her. Minilån ligger på mellem 500 og 15.000 kroner, og de kan således snildt betales af, hvis du har en stabil indkomst. Husk blot at tjekke lånevilkår såsom årlige omkostninger ved at have lånet.

Låner du et lille beløb, er det dog sandsynligt, at du vil kunne afvikle det over nogle måneder. Du modtager lånet samme dag, som du ansøger online.

Få fem gode tilbud på lån

Nettet kan være din bedste ven, når du skal have fat i et nyt minilån. Her kan du nemlig finde fem gode tilbud, som du kan sammenligne på fordele og ulemper og ikke mindst priser, det man i låneverdenen også kalder ÅOP.

Når det kommer til forbrugslån, er der mange udbydere på markedet, så lidt research kan godt betale sig. Du kan sammenligne dine lånemuligheder på parametre som ÅOP, løbetid, aldersbegrænsning og selvfølgelig beløbsloft.

Når du googler efter forskellige typer lån som minilån eller kviklån, så kan du ofte læse anmeldelser fra andre brugere. Det kan give en ekstra tryghed at vælge én udbyder, der har fået særligt positiv feedback fra ligesindede låntagere.

Det perfekte lån handler også om, hvad du har det bedst med. Nogle vil gerne betale deres lån tilbage så hurtigt som muligt. Andre vil gerne afsætte et mindre men fast beløb månedligt over en længere periode.

Minilån udbydes ikke af banker

Lige præcis minilån er primært et internetfænomen. Grunden til det er, at bankerne simpelthen ikke vil administrere så begrænsede lån. Skal du tage lån til et hus, vil det typisk være banken, du går til. Men forbrugslån er ikke deres område, da de skal betale deres rådgivere løn.

Det kan kort sagt ikke svare sig for dem at gå i gang med en omfattende proces for at udstede et lån på 1.000 kroner.

Det er vigtigt at nævne, at du tit kan slippe for at betale renter på dit minilån. Det sker, hvis du betaler tilbage inden 30 dage. Vær dog opmærksom på andre typer af udgifter ved at optage et minilån.

Du kan støde på både stiftelsesgebyrer eller ekspeditionsgebyrer, men de vil være indregnet som del af ÅOP-satsen, som er vigtig at holde øje med.

Processen online foregår sådan, at du udvælger et lån, ansøger via en formular og så har pengene på ned til 30 minutter efter. Det går utrolig stærkt. Samtidig kan det gøres derhjemme i private omgivelser, uden at man behøver at involvere andre.

Det er en fordel at vælge lån uden sikkerhed. Uden sikkerhed betyder nemlig, at du ikke skal stille dit hus eller bil som garanti for lånet. Hvorvidt det er tilfældet vil fremgå af beskrivelsen.  

En god tommelfingerregel er at stille dig selv to spørgsmål, før du låner penge: Hvor hurtigt regner jeg med at kunne betale tilbage? Hvor meget har jeg realistisk set brug for?