Lån penge til brylluppet

Drømmen om den store dag med hvid kjole, en stor fest og alt, hvad der hører sig til… drømmebrylluppet! Gør dine drømme til virkelighed – lån penge på Pengeinfo.dk, så du ikke behøver at gå på kompromis med den store dag.

lån penge til brylluppet

Skal du nøjes på den store dag?

Er den næstbedste kjole ok? Hvilke gæster skal du undlade at invitere med? Går det at holde brylluppet hjemme i stuen? Nej – vel? Der er ikke mange, der vil nøjes på den store dag. Vil du?

Hvis du heller ikke vil nøjes til dit bryllup, så få styr på finanserne med et online lån. Det er nemt, det er hurtigt, og du slipper for at skulle redegøre for, hvad pengene går til. Lån når du har lagt et budget eller lån efterhånden, som udgifterne dukker op. Kviklån giver dig frihed til at låne, når du har brug for det – også flere gange.

Lån penge til brylluppet i dag – betal senere

Start med at booke det sted, hvor brylluppet skal stå. Find din drømmekjole og inviter gæsterne. Så er rammerne på plads, og du kan begynde at finde ud af detaljerne til dit drømmebryllup. Fordelen ved at låne penge online er, at du ikke behøver at have en færdig plan og et budget på plads, inden du ansøger om lån.

Du har med online lån pengene i hånden inden for et døgn – det vil sige, fra du finder dit lån, ansøger og til pengene står på din konto, går der max. 24 timer. Og i mange tilfælde langt mindre. Bortset fra den hurtige låneproces er der ikke ret mange andre forskelle på online lån og offline lån – nogle få er der dog:

  • Online lån kræver ingen sikkerhed vs. offline lån, der kræver værdi eller kautionist
  • Online lån beder ikke om forklaringer vs. offline lån, der skal have en redegørelse
  • Online lån foregår elektronisk med NemID vs. offline lån, der kræver dokumenter
  • Online lån tager under et døgn vs. offline lån, der ofte har en behandlingstid på uger

Fælles for online og offline lån er, at du skal være 18 år for at optage et lån. Du må ikke være registreret i RKI. Du skal være dansk statsborger, og låneudbyderen ser helst, at du har et fast arbejde. Derudover skal du betale tilbage månedligt plus renter og gebyrer.

Har du behov for at låne flere gange?

Da du ikke behøver forklare, hvad du skal bruge pengene til ved et mobillån – og det hele kan klares elektronisk inden for et døgn – åbner det muligheden for at låne penge ad flere omgange. Dette kan være en stor fordel i den ofte lange planlægningstid, der er op til et bryllup.
Ender du med at have taget lån af to eller flere omgange, når brylluppet er overstået, kan du vælge at samle dem i ét lån. Et såkaldt samlelån. Det smarte ved denne type lån er, at du har styr på, hvad du skylder. Du skylder og betaler kun renter og gebyrer til én kreditor.

Lån penge til brylluppet online i dag – eller hver gang du har brug for det i løbet af forberedelserne til brylluppet.