Få hjælp til dine regnskaber

Er økonomidelen mangelfuld i din egen virksomhed?

Søger du en kompetent bogholder, der ikke blot formår at få ryddet op i dine regnskaber? For selvstændige erhvervsdrivende eller måske mindre virksomheder er det ikke ualmindeligt, at regnskabsdelen bliver tilsidesat i hverdagen. Grundene til dette er mange. For det meste skyldes mangelfuld regnskabsføring ikke desto mindre, at der ikke er økonomi til at hyre en bogholder, som kan sit kram. Endvidere kan dette være katastrofalt for firmaet og få betydelige økonomiske konsekvenser hvis myndighederne opdager manglende informationer i det lovpligtige årsregnskab. Hyr en ekstern bogholder her.

Er du for nylig startet op som selvstændig?

Har du ikke en erfaren bogholder ansat på fuldtid, eller er du for nylig startet op som selvstændigt erhvervsdrivende, er der utvivlsomt adskillige goder ved at udlicitere økonomidelen til en kompetent partner. Lovgivningen for både skat og bogholderi er nemlig særdeles kompliceret at navigere i, hvis man ikke har arbejdet særligt meget med regnskabsføring såvel som andre former for økonomiopgaver i et professionelt foretagende. Derfor kan det være en god idé enten at udlicitere regnskabsdelen til en ekstern bogholder eller revisor, eller eventuelt få en bogholder ind på freelancebasis til at få regnskaberne up to date samt oplære en medarbejder i at stå for opgaverne.

Få den rette assistance

Vælger du at hyre en professionel bogholder, får du en håndsrækning til at være garanteret en ideel håndtering af bogholderiet. Dit firma kan ydermere få den rette assistance til opstilling af kvartalsregnskaber og til kreditor- og debitorstyring. Er du allerede ramt af økonomiske efterdønninger fra en kontrovers med skattevæsenet, vil en erfaren revisor eller bogholder tillige lynhurtigt være i stand til at udpege problemet og rette det så hurtigt, som overhovedet muligt. Derudover kan bogholderen give dig gode råd om skat og moms, så du får mulighed for at sikre dig mod eventuelle skatteproblemer.