5 ting du skal vide om sygeplejersker

5 ting du skal vide om sygeplejersker

Nogle individer er heldige nok til at føle, at de har et rigtigt kald til et bestemt job eller karrierefelt. Sygeplejersker har tendens til at være overrepræsenteret af disse mennesker. Men mens et arbejde som sygeplejerskevikar kan være tilfredsstillende, er det langt fra en nem karrierevej.

sygeplejerskevikar

1. Sygeplejersker finder arbejdet meningsfuldt og tilfredsstillende.

Først og fremmest ved sygeplejersker, at de skaber en reel forskel i folks liv i hverdagen, når de går på arbejde.

Læger og kirurger vægter kun lidt højere jobbet end sygeplejersker. Men de samtidigt tjener betydeligt mindre end læger, og andre aspekter af karrieren kan også være ganske gode. Betydningen af ​​selve arbejdet er selvfølgelig vigtigt for sygeplejersker, men også andre faktorer i jobbet påvirker deres liv.

2. Plejerne arbejder i længere tid, og arbejdet er fysisk udmattende.

Mange sygeplejersker arbejder 12 timers vagt, mindst tre dage om ugen. Og husk at disse ekstra lange skift ikke bruges ved et skrivebord. Sygeplejersker er konstant på deres fødder og kører bogstaveligt fra sted til sted. Desuden bliver de ofte bedt om at arbejde overarbejde og kan føle, at de ikke har andet valg end at opnå det.

3. Sygeplejersker er yderst stressede

Ja, arbejdet er fysisk krævende , men der er mere til det end det. Sygeplejersker har en enorm mængde ansvar. De forventes at levere den bedste kvalitet til en bred vifte af patienter på en pålidelig måde. En undersøgelse viser at stressniveauet er stigende blandt sygeplejersker. I løbet af det sidste årti har sygeplejersker identificeret stress og overarbejde som deres væsentlige sundheds- og sikkerhedsmæssige bekymringer, og de rapporterer rutinemæssigt de bedste mængder stress fra alle sundhedspersonaler.

4. Lønforskellen mellem mænd og kvinder fortsætter

Pleje sammen med andre “omsorgsbranchen” job som lærer og hjemmepleje er fortsat stærkt kvindedomineret. Faktisk viser det sig at 88 procent af sygeplejersker er kvinder.

Selv i dette kvinde-tungt felt er køns lønforskellen fortsat et problem for arbejdende kvinder. En undersøgelse opdagede, at det gennemsnitlige lønforskelle mellem mandlige og kvindelige sygeplejersker var gennemsnitligt meget højt. (Mænd i erhvervet er mere tilbøjelige til at tyngde mod højere betalende job og mindre tilbøjelige til at tage tid til at rejse en familie.)

5. Sygeplejersker er vigtigere end nogensinde

Det siger sig selv, men det er vigtigt at bemærke, at sygeplejerskearbejde er yderst vigtigt. De har en enorm mængde ansvar, og de bliver bedt om at jonglere alle de faktorer.